Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

Ja teniu en PDF el núm. 311 de la revista ‘Món Jurídic’

17/05/2017
Un detall daurat de la Sala d’Actes de la seu col·legial il·lustra la portada del núm. 311 de la revista ‘Món Jurídic’, corresponent als mesos d’abril i maig de 2017, que aviat rebreu als vostres despatxos en format paper. De moment, ja podeu consultar la publicació en PDF al web ICAB.
Ja teniu en PDF el núm. 311 de la revista ‘Món Jurídic’

En aquest número s’inclouen diferents articles jurídics: sobre el pagament de l’ICIO (import sobre construccions, instal·lacions i obres); sobre què passa quan un soci minoritari exigeix el seu dret al dividend; sobre els nous criteris d’admissió en la cassació civil i sobre la mediació concursal.

També es parla de la reforma horària que ve a Catalunya; la roda de reconeixement i la irrupció de les xarxes socials;  i de la demanda i reclamació prèvia en accidents de 2015.

A més, s’inclou una entrevista amb Miguel Ángel Gimeno, president de l’Oficina Antifrau a Catalunya, i s’anuncia el 2n Congrés de l’Advocacia de Barcelona, a celebrar els dies 22 i 23 de juny de 2017.

La revista Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món jurídic a través del cercador de la revista. Podeu realitzar la cerca per text lliure,autor, títol de l’article, data i secció. 

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat