Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Segueix en directe l’Assemblea General Ordinària!

27/04/2017
L’Assemblea General Ordinària del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona prevista per avui dijous, 27 d’abril de 2017, a la Sala d’Actes, es podrà seguir en directe per videostreaming a través del web col·legial a partir de les 13h.

>>> VÍDEO FINALITZAT

ORDRE DEL DIA

Primer.- Examen i aprovació, si escau, de la gestió anual de la Junta de Govern, la memòria d’activitats, els estats financers i la liquidació del pressupost corresponents a l’exercici 2016.

Segon.- Informe sobre les activitats i actuacions del defensor de la persona col·legiada durant l’any 2016.

Tercer.- Torn obert de paraules.

Quart.- Nomenament de tres persones interventores, entre les assistents a l’Assemblea, per a l’aprovació i la signatura de l’acta.

D'acord amb els Estatuts col·legials, a partir del divendres 28 d’abril es publicarà igualment, a la pàgina web, un vídeo amb l’enregistrament complet de l’Assemblea General.

Cal recordar que la Junta de Govern, en sessió ordinària de 21 de març de 2017, va acordar la convocatòria d’aquseta Assemblea General Ordinària.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Secretaria de Junta de Govern
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat