Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Prospectives Socioprofessionals

Participa al BizBarcelona 2017!

02/05/2017
Un any més, l'ICAB col·labora al BizBarcelona que se celebrarà durant els dies 31 de maig i 1 de juny de 2017 a la Fira de Barcelona.
Participa al BizBarcelona 2017!

Durant aquests dos dies et proposem tornar a comptar amb tu de forma voluntària per oferir assessorament jurídic en aquestes diferents opcions:

1. Assessorament legal sobre les qüestions comercials de l’empresa i l’emprenedor. Assessorament legal sobre les accions inicials i de consolidació d’internacionalització de l’empresa.

2. Qüestions sobre les noves tecnologies aplicades a la comunicació amb el mercat, a la promoció i distribució de productes, l’E-commerce i les contractacions i operacions comercials realitzades on line.

3. Com trobar finançament? Quins instruments legals de finançament pot utilitzar la meva empresa? Com documentar el finançament? Qüestions legals i operativa pràctica.

4. Assessorament per a emprenedors, primers projectes o reorientacions empresarials. Forma jurídica, fiscalitat, qüestions laborals, etc.

5. La visió i acompanyament de l’advocat/da en la innovació empresarial. L’aplicació i compliment normativa en un nou entorn i noves formes d’actuació.

Si t’interessa participar, emplena el formulari adjunt indicant les opcions, data i horari al qual tens disponibilitat i ens l’envies per e-mail a l’adreça: comissions@icab.cat

A més, els participants rebran una invitació per convidar a qualsevol persona que designi.

COMPTEM AMB TU!

Documents

Contactes