Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Proposició de llei per la qual es modifica la Llei 19/2007, d’11 de juliol, contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l’esport per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia

18/04/2017
Aquesta proposició de llei es troba en tràmit al Congrés dels Diputats, havent superat el tràmit de presa en consideració. Entrada en vigor: prevista per a l’endemà de la seva publicació al BOE.

S'afegeix una lletra f) a l'apartat 1 de l'article 1, per incorporar entre els objectius de la llei l’eliminació de l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, la discriminació de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals així com garantir el principi d'igualtat de tracte en l'esport. A aquests efectes s'indica el que s'entén per homofòbia, bifòbia i transfòbia i discriminació de les persones LGTBI.

Com a conseqüència de les modificacions anteriors, també es modifiquen les lletres a), b), c), d) if) de l'apartat 2 de l'article 2 (definició dels actes racistes, xenòfobs o intolerants en l'esport) i la lletra b) de l'apartat 1 de l'article 6 (prohibicions relatives a l'accés als recintes esportius).

S'afegeix un nou apartat 4 a l'article 20 de la Llei, de manera que la Comissió Estatal contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l'Esport quedi implicada directament en la lluita contra la discriminació de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

[INICIATIVES LEGISLATIVES. CORTS GENERALS]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302