Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Servei d'Atenció Col·legial

Informació sobre la cobertura sanitària dels advocats que no consteu com assegurats ni beneficiaris del sistema nacional de salut

29/09/2017
Incidències relacionades amb l’enviament d’una nova targeta sanitària per part del CATSALUT.
Informació sobre la cobertura sanitària dels advocats que no consteu com assegurats ni beneficiaris del sistema nacional de salut

Arran de diferents informacions facilitades per alguns col·legiats a l’ICAB i posats en contacte amb el Servei Català de la Salut (CATSALUT), s’ha constatat que alguns advocats i advocades heu rebut per error una nova targeta sanitària, amb menys prestacions  respecte la que teníeu, consistent en un nivell de cobertura de “programes d’interès sanitaris DS” en lloc de la cobertura sanitària general.

Des del CATSALUT s’ha informat recentment que ja s’ha esmenat l’error, és a dir, que ja consta als arxius el nivell de cobertura sanitària correcta – s’ha assegurat a l’ICAB  que no hi ha d’haver cap problema a l’hora d’accedir a qualsevol centre o prestació sanitària pública -. Durant el mes d’octubre el CATSALUT enviarà al domicili dels advocats i advocades afectats una nova targeta.

CATSALUT ha traslladat a l’ICAB que lamenta els possibles inconvenients que aquest error hagi pogut ocasionar als col·legiats.

Tot i així, per poder obtenir l’acreditació definitiva a nivell de l’Estat Espanyol i tenir accés a tot el Sistema Nacional de Salut de l’Estat, cal que sol·liciteu un número d’afiliació com assegurat o beneficiari. Ho podeu realitzar a través d’una d’aquestes dues vies:

 1. Dirigint-vos a un Centre d’Atenció i Informació de la Seguretat Social (INSS) (http://www.seg-social.es/Internet_1/Oficinas/index.htm)
 2. O bé adreçant-vos  al Servei d’Atenció  Col·legial de l’ICAB (al carrer Mallorca, 283, de dilluns a dijous de 8h a 20h i els divendres de 9h a 15h) o bé al Servei d’Atenció Col·legial de la Ciutat de la Justícia de dilluns a divendres de 9 a 15 hores. 

Per a més informació podeu trucar al telèfon de l’ICAB, 934961880, de dilluns a dijous de 8h a 20h i els divendres de 9h a 15h o al telèfon 061 CatSalut Respon les 24 hores del dia.

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
  Mallorca, 283 - Planta 0
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  De dilluns a dijous de 9 a 18 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat