Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Dones Advocades

Sala de lactància a la Ciutat de la Justícia

22/05/2017
La Comissió de Dones de l'ICAB ha vingut observant, i ens han demanat en diverses ocasions, tant dones que vénen a judicis com les mateixes companyes advocades, la necessitat que a la Ciutat de la Justícia hi hagi una sala de lactància. No hi ha un espai a la Ciutat de la Justícia on les dones puguin donar el pit amb una certa intimitat a les seves criatures, com hi ha als Jutjats de Tortosa.

Si bé és cert que en els lavabos reservats a les persones minusvàlides, es pot canviar els bolquers als nadons perquè hi ha l’estri necessari, també és cert que donar el pit en un water ni és el lloc adequat, ni el més higiènic.

Després de diverses gestions, us podem informar que s’ha habilitat una sala disponible amb aquesta finalitat a l’edifici I planta 6a.

Si alguna usuària se’ls hi adreça amb aquesta necessitat, la poden dirigir a Seguretat Atri (OAC), on li faran lliurament d’una targeta per poder accedir a l’espai. Un cop acabin, caldrà la retornin a Seguretat Atri.

Estem pendents de rebre resposta en quant als jutjats socials.

Us mantindrem informats/des.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat