Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Advocats/des Mediadors/des | Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)

Jornada: 'A Santa Coloma la mediació, una solució per tothom'

07/04/2016
El proper 13 de maig, de 9.30 a 14h, tindrà lloc a Santa Coloma de Gramenet una jornada que sota el títol 'A Santa Coloma la mediació, una solució per tothom' abordarà els aspectes més importants sobre la mediació com a mètode de resolució de conflictes.
Jornada: 'A Santa Coloma la mediació, una solució per tothom'

Participaran en aquesta jornada el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, el CEMICAB, l’Ajuntament i els Jutjats de Santa Coloma de Gramenet, la Policia Local, Mossos d’Esquadra i els serveis de convivència ciutadana.

El degà de l'ICAB, Oriol Rusca Nadal, i l’ alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, inauguraran aquesta jornada, que tindrà lloc a l’Auditori de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

L’objectiu de la jornada, que es divideix en quatre ponències, és donar a conèixer com es gestiona i com s’ofereix la mediació des dels serveis públics, com es gestiona la mediació quan el conflicte ja ha estat judicialitzat, així com els beneficis emocionals de la mediació per a les persones que són dins el conflicte.

Finalment, la diputada de la Junta de Govern de l’ICAB responsable del CEMICAB, Mercè Claramunt, donarà dades sobre les mediacions que s’han realitzat en el darrer any en aquest Centre de Mediació.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)
    Mallorca, 283 primera planta
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    (Anteriorment, CEMICAB) T. 93 601 12 12 - EXT. 5319 T. 902 50 09 90 F. 93 215 10 62 E. adr@icab.cat E. cemicab@icab.cat