Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Premis, Beques i Subvencions › Departament Internacional ICAB

Selecció de 10 advocats per seminari sobre el procediment contenciós davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE)

13/06/2016
La 'Abogacía Española' ha obert un procés de selecció d'advocats/des que vulguin participar en un seminari de formació en anglès sobre el procediment contenciós davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea. El seminari comptarà amb dues edicions, a l'octubre (dies 5 i 6) i al novembre (dies 9 i 10), i l'Advocacia seleccionarà a cinc advocats/des per a cadascuna, ja que participa com a sòcia en el projecte de formació d'advocats en els diferents procediments de caràcter contenciosos davant del Tribunal General i davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea, juntament amb l'Acadèmia de Dret Europeu (ERA), i finançat per la Comissió Europea, amb participació d'Advocacies de sis estats membres de la UE.
Selecció de 10 advocats per seminari sobre el procediment contenciós davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE)

Aquesta convocatòria està dirigida a advocats exercents, amb formació general en Dret de la Unió Europea i amb coneixement alt i demostrable d'anglès. Es valorarà positivament coneixement/ús demostrable del Dret de la Unió Europea en casos i expedients, període d'exercici efectiu, capacitat de dotar la formació rebuda d'un efecte multiplicador, coneixement d'altres idiomes i publicacions jurídiques (especialment sobre Dret de la UE).

La selecció d'advocats per a aquesta convocatòria es realitza per als seminaris de 5-6 d'octubre i 9-10 de novembre. La candidatura es pot remetre per correu electrònic a la següent adreça: bruselas@abogacia.es

En l'assumpte del correu electrònic ha d'indicar si la sol·licitud de participació és per al seminari d'octubre, el seminari de novembre o per a tots dos (exemple de títol de l'assumpte: Seminari TJUE-octubre. Nom i Cognom). Els participants seleccionats només podran acudir a un dels seminaris.

La candidatura ha d'aportar un Currículum Vitae i un breu text que expliqui l'adequació de la candidatura als requisits de participació.

La data límit de recepció per al seminari d'octubre finalitza el 21 de juliol.

La data límit per a la recepció de candidatures per al seminari de novembre acaba el 22 d'agost.