Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Arbitratge › Comissió d'Advocats/des Mediadors/des | Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)

Programades diverses conferències sobre mediació i arbitratge amb motiu del 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona

16/06/2016
La mediació i l’arbitratge també seran presents al 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona que se celebrarà al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) els dies 30 de juny i 1 de juliol de 2016.
Programades diverses conferències sobre mediació i arbitratge amb motiu del 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona

Així, el dijous 30, a les 10 del matí, a l’Aula 3 del Centre de Formació, tindrà lloc una conferència sobre el paper de l’advocat dins del procés de Mediació, a càrrec de l’advocada Anna Buch.

I per al mateix dia, a les 16.30 hores, a l’Aula 74 de l’ICAB, s’ha programat la xerrada titulada ‘L’arbitratge institucional. L’àrbitre d’emergència i el control judicial de l’arbitratge’.  Hi participaran com a ponents el secretari de l’ICAB, Rafael Espino, el notari Antoni Bosch, i l’advocat Francisco Tusquets.

L’assistència a totes dues propostes és gratuïta per a persones col·legiades i associades de l’ICAB, prèvia inscripció OBLIGATÒRIA mitjançant el formulari general del Congrés [AQUÍ].

Recordeu que amb motiu del 1r Congrés de l'Advocacia de Barcelona, durant un dia i mig, tots els espais de l’ICAB (Centre de Formació, edifici Mallorca, 283 i Palauet Casades) oferiran més de 60 activitats de formació gratuïtes per a col·legiats i associats ICAB. Podeu consultar el programa complet AQUÍ.

#congresadvocaciabcn

Documents

Contactes