Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La CRAJ informa: Informació sobre el sistema Arconte 2

10/11/2014
En relació al nou sistema d’enregistrament de vistes, Arconte 2, us informem que es procedeix al desplegament al partit judicial de Barcelona (edificis Roger de Flor 62-68 i Ronda Sant Pere 52), Badalona (edificis c/Prim 32-40, Santa Bàrbara 64 i Francesc Layret 101-107), Gavà (edificis Bernat Metge 27, Plaça Batista i Roca s/n i Diagonal 1-3).
La CRAJ informa: Informació sobre el sistema Arconte 2

Durant el període de desplegament, han conviscut a les seus indicades els dos sistemes, Arconte 1 i Arconte 2. Caldrà que consulteu a l’òrgan judicial si la sala de vistes a la que heu acudit ha estat ja migrada a la nova solució Arconte 2.

Si la sala no ha estat encara migrada haureu d’obtenir la còpia de la vista com fèieu habitualment, és a dir, mitjançant els expenedors de còpies (si en disposeu a la seu judicial corresponent) o sol·licitant-la a l’òrgan judicial.

Si la sala de vistes ha estat migrada, és a dir, disposa ja de la nova solució Arconte 2, podreu obtenir còpia de la vista, en funció del vostre estat d’identificació en els sistemes d’informació de l’Administració de justícia, en la següent destinació:
·    Si l’usuari està degudament enregistrat en el sistema d’informació e-justícia.cat, podrà accedir a l’extranet del professional (https://ejusticia.gencat.cat/IAP/) identificant-se en el sistema mitjançant la seva targeta digital certificadora i, un cop autoritzat l’accés, accedint a la funcionalitat de descàrrega de vídeos que contempla l’extranet.
·    Si l’usuari no està degudament enregistrat en el sistema d’informació e-justícia.cat, ha de sol·licitar a l’òrgan judicial el subministrament d’un número localitzador (associat a la vista de la qual ha estat part). Un cop tingui aquest localitzador, l’usuari haurà d’accedir a la adreça d’internet https://portal.vistes.justicia.gencat.cat/arcportal/INICIO/indexLocalizador.jsp des d’on podrà descarregar el vídeo corresponent.

Un cop finalitzi el procés de desplegament a la seu indicada, es procedirà a realitzar la migració o traspàs de les vistes enregistrades en l’antic sistema Arconte 1 al nou sistema Arconte 2. Aquesta migració es preveu que hagi finalitzat el dia 24 de setembre. A partir d’aquesta data, totes les vistes enregistrades seran només accessibles a través de la nova solució de descàrrega de vídeos, i els expenedors de còpies, cas que estiguessin disponibles a la seu indicada, deixaran d’estar operatius.

La guia d’accés al portal i la guia de descàrrega de vídeos es troben a la vostra disposició en el web del Departament de Justícia:
http://www20.gencat.cat/portal/site/Adjucat/menuitem.40d42877cce9f176b1893110b0c0e1a0/?vgnextoid=c19bc698a23f4410VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=c19bc698a23f4410VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default
 

 

Contactes