Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Aprovació inicial del Reglament de funcionament del Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona

17/09/2014
La Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Barcelona, en sessió ordinària del 9 de setembre de 2014, va aprovar inicialment el Reglament de funcionament del Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona; sotmetre’l a informació pública col·legial, d’acord amb l’article 42.2 de la Llei 7/2006, de 31 de maig, d’exercici de professions titulades i dels col·legis professionals, publicant-lo a la pàgina web i tauler d’anuncis del Col·legi, durant el període d’un mes, des de la data de publicació, a fi que les persones col·legiades puguin examinar-lo i formular les al·legacions, els suggeriments o les esmenes que considerin convenients.
Aprovació inicial del Reglament de funcionament del Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona

Podeu consultar el text a la pàgina web del Col·legi (www.icab.es /www.icab.cat), i a la Secretaria de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, carrer Mallorca, 283, 2a planta, Pati de Columnes; horari: de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 16 a 18 h, divendres de 9 a 15 h) i presentar les vostres al·legacions, suggeriments o esmenes al Registre general del Col·legi (Carrer Mallorca, 283, planta baixa; horari de dilluns a divendres de 9 a 20 h), o bé per mitjà de correu electrònic dirigit a l’adreça reglamentcemicab@icab.cat.

Documents

  • 17/09/2014
  • Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) 
  • pdf
  • 44.19 Kb
  Anunci CEMICAB


  • 17/09/2014
  • Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) 
  • pdf
  • 761.34 Kb
  Reglament CEMICAB