Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La CRAJ informa: Realització de treballs de reparació i manteniment a l’edifici del Palau de Justícia

03/11/2014
Us informem que s'han començat les obres de substitució que afecten als 64 baixants que existeixen en totes les àrees del Palau de Justícia. La durada total prevista és aproximadament de sis mesos.
La CRAJ informa: Realització de treballs de reparació i manteniment a l’edifici del Palau de Justícia

Les obres es faran per fases, de dalt a baix, començant per la cantonada de Roger de Flor amb C. Almogàvers i afectant a les corresponents Seccions que estan ubicades en dita zona.

La durada és d’uns quinze dies per àrea d'actuació i suposa cobrir la zona afectada i fer desplaçaments ordenats de funcionaris i mobiliari a on correspongui, cobrint amb mesures especials la part afectada, i donant al personal funcionari sortida de la seva feina a les 14 hores cada dia, en tant durin les actuacions (15 dies depenent de les incidències de cada lloc).

Les obres es fan des de les 14 hores fins a les 22 hores i les tasques de desenrunament són portades per personal especialitzat i controlat per la Inspecció de Treball contínuament.

Contactes