Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Secció de Dret Matrimonial i de Família

Taller 'Role Telling. Exercint des del benestar' - ANUL·LAT

30/10/2018
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza un taller pràctic per ajudar els professionals del Dret a gestionar de forma saludable aquelles situacions que puguin afectar-los en la salut i el benestar psicosocial.
Taller 'Role Telling. Exercint des del benestar' - ANUL·LAT

Cada dimecres, del 9 de gener al 13 de març de 2019, de 14:30h a 17h, tindrà lloc a la seu col·legial el programa de 'Role Telling'. L'objectiu és sensibilitzar l'advocacia de la importància del propi benestar en el personal i professional, i de la detecció precoç de les dificultats derivades de la pràctica professional, així com de la seva resolució.

En aquest taller es combinaran tècniques experiencials i vivencials, la didàctica gamificada i l'anàlisi de casos per aconseguir que els professionals descobreixin, potenciïn i extrapolin seus recursos i capacitats.

Així, durant el programa es treballaran aspectes com la identificació dels diferents perfils en els sistemes familiars i els seus patrons comunicatius i conductuals; la gestió dels pensaments, les emocions i les actituds associades a moments de situacions difícils; la comunicació efectiva; i el desenvolupament d'habilitats personals en la gestió dels conflictes o dilemes en situacions professionals habituals.

El taller de 'Role Telling' anirà a càrrec de les psicòlogues Roser Lladó Moreno i Marga Segarra Farras, sota l'organització de la Secció de Dret Matrimonial i de Família del Col·legi.

  • Més informació i inscripcions (anul·lat)

Contactes