Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Comissió de Cultura / Seccions

Inscripcions obertes per al Curs de Secretariat Jurídic 2019

18/12/2018
La Comissió de Cultura del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per al Curs de Secretariat Jurídic, que s'impartirà a la seu col·legial de l'1 de febrer al 21 de juny de 2019.
Inscripcions obertes per al Curs de Secretariat Jurídic 2019

A través d'aquesta formació, es promou la consolidació dels coneixements més adequats a l'activitat que han de fer els secretaris i secretàries, així com els col·laboradors administratius dels advocats i, també, de notaris, procuradors i de les assessories jurídiques de les empreses.

El Curs, de més de 60 hores de formació, està impartit per advocats, notaris, filòlegs, magistrats, arxivers, fiscals, procuradors i secretàries jurídiques, disposats a transmetre experiència pràctica.

En aquest sentit, adquiriràs coneixements bàsics d'arxiu, tracte al client en el despatx i vocabulari jurídic, entre d'altres. Així mateix, s'impartiran sessions enfocades a l'aprenentatge de nocions bàsiques de Dret Mercantil, Laboral, Penal i Processal Civil.

Contactes