Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Nova edició del Postgrau en Pràctica Jurídica EPJ-ICAB. Inici: març de 2019

27/11/2018
La sessió informativa de l'EPJ es farà el dia 19 de febrer de 2019, a les 19h, a l’Aula 73. Es prega confirmació per e-mail a escola@icab.cat.
Nova edició del Postgrau en Pràctica Jurídica EPJ-ICAB. Inici: març de 2019

El 26 de febrer, a les 19h, a l'Aula 71, Masterclass (simulación de sesión práctica) de Civil con el coordinador de Civil, Lluís Rodríguez i Pitarque y exalumnos de la Escuela de Práctica Jurídica.

El Postgrau en Pràctica Jurídica del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, amb una durada d'un curs acadèmic, ofereix la formació específica ideal per a tots/es aquells/es que vulguin aprendre la professió d’advocat/ada.

Les 6 matèries (civil-família, penal, laboral, administratiu, mercantil i fiscal ) permeten als alumnes especialitzar-se com a mínim en dues d’elles.

El Postgrau també ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques en institucions públiques, despatxos o empreses de caràcter privat i pràctiques internacionals.

L'import total del Postgrau en Pràctica Jurídica és de 3.700 euros (2 especialitats). Preu especial: exalumnes EPJ que hagin fet dues especialitats en anys anteriors i vulguin fer una tercera, són 1.800 euros.

La matrícula es pot fer presencialment  i on-line a través dels següents enllaços:

Més informació:

Contactes