Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Sant Raimon de Penyafort 2019

Atorgat el Premi Memorial Degà Roda i Ventura 2018

07/02/2019
El Premi Memorial Degà Roda i Ventura està destinat a guardonar els millors treballs que versin sobre col·legis professionals i l’exercici de les professions liberals, especialment l’advocacia.
Atorgat el Premi Memorial Degà Roda i Ventura 2018

El Jurat del Premi Memorial Degà Roda i Ventura 2018, presidit per la degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Sra. Mª Eugènia Gay,  i integrat pels degans emèrits de la Corporació, ha atorgat els Premis següents:

Premi Memorial Degà Roda i Ventura.- Modalitat A

Premi al millor article, sèrie d’articles o reportatge de caràcter informatiu o divulgatiu:

 • “Et defensem”, Article-Discurs inaugural de IV Congrés de l’Advocacia Catalana celebrat els dies 27 i 28 de setembre de 2018 a Tarragona, del qual és autor el Sr. Julio J. Naveira Manteiga, degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró.

El Premi serà lliurat el proper divendres 15 de febrer, a les 17 h, en el marc de la Sessió Solemne de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort.

Premi Memorial Degà Roda i Ventura – Modalitat B

Premi a la millor monografia, assaig o article doctrinal:

 • Llibre “El Abogado Humanista”, del qual és autora la Dra. Teresa Arsuaga, editat per Cuadernos Civitas, Thomson Reuters Aranzadi (2018).

El Premi serà lliurat el proper dilluns 11 de febrer, a les 19 h, en el marc de la Sessió d’Homenatge als col·legiats i col·legiades que compleixen 25 anys de col·legiació i de Lliurament de Premis Jurídics.

Barcelona, febrer de 2019

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Secretaria de Junta de Govern
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat