Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Cultura / Seccions

Inscripcions obertes per al nou Curs del Tribunal del Jurat

04/03/2019
La Secció de Dret Penal de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per al Curs del Tribunal del Jurat, que es durà a terme a l’Aula 63 de la seu col·legial (Mallorca, 283) del 5 de març al 2 d’abril de 2019.
Inscripcions obertes per al nou Curs del Tribunal del Jurat

Els responsables d’impartir les sessions formatives són experts del món de l’advocacia: advocats/des, fiscals, o fins i tot el president de la Secció 21 de l’Audiència Provincial de Barcelona.

Al curs s’impartiran classes temàtiques sobre la competència del tribunal jurat (competència material o objectiva, connexitat delictiva, composició del tribunal del Jurat i designació dels Jurats), la fase d’instrucció (incoació del Procediment davant el Tribunal del Jurat, trasllat de la imputació, diligències d’investigació), la fase de preparació del judici oral (Audiència Preliminar, Interlocutòria d’obertura al Judici Oral, testimonis a remetre davant del Tribunal del Jurat) i la fase de judici oral (qüestions prèvies i interlocutòria de fets justiciables); la constitució del Tribunal del Jurat (selecció dels jurats), al·legacions prèvies, la prova en el judici oral amb jurat, els informes orals, l’objecte del veredicte i aspectes pràctics a tenir en compte, les instruccions als membres del jurat –imparcialitat–, la sentència del tribunal del jurat, característiques i peculiaritats: veredicte i motivació, l’actuació del magistrat, el recurs d’apel·lació i el recurs de cassació.

La superació del curs de formació (exigida 100% d'assistència) dóna compliment al requisit de formació especialitzat necessari per accedir al Torn d'Ofici de Procediments davant el Tribunal del Jurat.

Més informació i inscripcions.

Contactes