Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › CRAJ - Ciutat de la Justícia

CRAJ Informa. Implantació de l'oficina judicial al Prat de Llobregat

28/03/2019
Us informem que el proper 1 d'abril l'oficina judicial del Prat de Llobregat canviarà la seva organització interna, per tal d'adaptar-la al model d'oficina judicial consensuat per la Secretaria de Govern del TSJC, els secretaris coordinadors provincials i el Departament de Justícia.
CRAJ Informa. Implantació de l'oficina judicial al Prat de Llobregat

El nou model suposarà l’homogeneïtzació d’aquest partit a la resta d’oficines judicials i consistirà en la modificació de l’organització interna de la UPSD i de l’SCPE, així com de les normes organitzatives aprovades, amb l’objectiu de millorar el funcionament d’aquesta oficina judicial.

Amb aquesta reorganització interna també es pretén que les UPSD treballin com en la resta de partits amb oficina judicial constituint equips de treball que donen suport a dos o tres jutges sota la direcció d’un mateix LAJ, en funció del nombre d’òrgans judicials del partit, i amb un repartiment equitatiu d’assumptes entre gestors i tramitadors, per criteris d’especialització i segons la seva complexitat i especial dificultat.

En aquest sentit, al Prat de Llobregat es crearan dos equips de treball, un per donar suport a dos jutges (UPSD 2 i 4), sota la direcció d'un mateix lletrat de l'Administració de justícia,  i un altre per donar suport a tres jutges (UPSD 1, 3 i 5), sota la direcció d'un lletrat de l'Administració de justícia, pel que fa a les UPSD 1 i 3, i d'un altre lletrat que assumirà la direcció de la UPSD 5 (VIDO), així com la direcció de l'oficina del Registre Civil. Aquesta estructura l’ha de respectar tant la part encarregada de la tramitació civil com la part encarregada de la tramitació penal.

Per a qualsevol aclariment us podeu adreçar als lletrats de l’Administració de justícia del partit, així mateix, podeu trobar més informació sobre l’oficina judicial al web de l’Administració de justícia http://administraciojusticia.gencat.cat/ca/administracio_de_justicia/modernitzacio_aj/oficina_judicial/ 

I us podeu adreçar per consultes o suggeriments a oficinajudicial.dj@gencat.cat.

Contactes