Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de Dret Internacional i de la Unió Europea

Barreau de París - International Program 2019

10/04/2019
Com cada any el Col·legi d'Advocats de París organitza el 'Stage International' que s'iniciarà en el mes d'octubre.
Barreau de París - International Program 2019

Consisteixen en una estada de dos mesos, el primer mes es dedica a la formació de joves advocats estrangers, a càrrec de l’Ecole de Formation du Barreau (EFB) , per tal de mostrar-los el seu codi deontològic, el seu sistema jurisdiccional i els seus processos judicial. Aquesta formació es complementarà amb un segon mes en el qual aquests advocats podran realitzar pràctiques en despatxos d’advocats de París.

El Col·legi d’Advocats de París organitza també pels mesos de maig a juny de 2019, el “International program”, una versió de l’Stage International però en anglès.

Entre les requisits per a presentar-se a qualsevol d’ambdues convocatòries està, estar col·legiat com advocat/da en exercici al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona; ser menor de 40 anys; tenir un nivell avançat de francès i, en cas de ser seleccionat/da, disposar d’una assegurança de responsabilitat civil personal.

Per participar us agrairíem que ens féssiu arribar abans de l’11 d’abril a las 12 h per l’International Program i abans del 27 de maig a las 12 h per l’Stage International al correu formaciointernacional@icab.cat la següent documentació:

  • Un currículum vitae en anglès
  • Una carta de motivació en anglès
  • Una fotografia
  • Una còpia del passaport
  • Un certificat de col·legiació en el Col·legi de l’Advocacia de Bacelona amb data de 2119
  • Un certificat o titulació que acrediti el nivell d’anglès, quan sigui possible

Documents

Contactes