Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › SOOP - Borsa de Treball

Els despatxos i altres entitats interessades a participar en la 4a Fira de l'Ocupació a l'ICAB que es farà l'11 d’abril de 2019, poden reservar ja el seu espai!

23/01/2019
L'objectiu d'aquest certamen és promoure un punt de trobada i networking entre els futurs professionals del Dret, advocats/des i els despatxos professionals, així com altres entitats. Es tindrà l'oportunitat de conèixer i entrevistar a potencials candidats i candidates.
Els despatxos i altres entitats interessades a participar en la 4a Fira de l'Ocupació a l'ICAB que es farà l'11 d’abril de 2019, poden reservar ja el seu espai!

La Fira de l’Ocupació ICAB 2019, se celebrarà al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Si teniu un despatx o altre entitat i voleu participar en aquest esdeveniment d’intercanvi de talent i networking, podeu reservar el vostre espai! Teniu temps fins el 15 de març!

Els despatxos i altres entitats interessades podran disposar d’un espai exclusiu al Centre de Formació, lloc on es desenvoluparà la Fira de l’Ocupació, amb les següents característiques:

  • aproximadament 4 metres quadrats amb un mostrador,
  • una tauleta amb cadires per fer entrevistes i
  • un espai per col·locar un roll up promocional.

El cost de l’espai és de 150 euros, quantitat que podreu bescanviar per un bo en activitats de “Formació In Company” del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona pel mateix valor i que serà vàlid fins el 31 de desembre de 2019.

Podeu reservar el vostre espai fins el divendres, 15 de març.

Per formalitzar la reserva, cal enviar un e-mail a firaocupacio@icab.cat i, si voleu més informació, al telèfon 93 601 12 56.

La Fira de l’Ocupació estarà oberta al públic durant tot el dijous 11 d’abril de 10 a 18 hores:

Vol posar en contacte despatxos i empreses del món jurídic amb potencials candidats i candidates. Es pretén facilitar la incorporació al món laboral dels estudiants i col·legiats i col·legiades i donar-los eines per cercar feina. També, es disposarà d’un espai d’emprenedoria i empresa on trobar informació, assessorament, instruments i eines útils per a les persones que volen iniciar i/o consolidar una activitat empresarial per compte pròpia.

A més, es posa a l’abast dels participants Tallers Innovadors de 45 minuts sobre novetats, coneixements i eines pràctiques sobre les principals tendències empresarials en el sector legal.

En definitiva, una oportunitat de trobada dels despatxos i d’altres entitats participants per aprofitar l’ocasió de donar-se a conèixer, visualització del vostre negoci, comunicar-vos i fer networking amb un col·lectiu de més de 25.000 persones.

Contactes