Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Sistema e-Justícia: Desplegament als partits judicials d’Olot, Mataró, Terrassa i Reus

29/11/2018
Des del 5 de novembre estan en període obligatori de presentació per via telemàtica els escrits per als col·lectius professionals d’advocats i procuradors.
Sistema e-Justícia: Desplegament als partits judicials d’Olot, Mataró, Terrassa i Reus

En el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l’obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l’Administració de justícia, es va iniciar en fase voluntària a finals el passat dia 25 de setembre a Olot i en data 2 d’octubre a la resta d’aquests partits judicials el desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-justícia.cat per als col·lectius professionals d’advocats i procuradors, i des del dia 5 de novembre estan en període obligatori de presentació per via telemàtica.

En relació a l’ús dels mòduls RED us facilitem enllaços amb la informació:

  • Preguntes Més Freqüents (FAQs) sobre l’ús de l’eina, que donen resposta als principals dubtes que es poden suscitar en la presentació d’una demanda o escrit telemàtic: https://bit.ly/2rjoCYI 

Contactes