Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Ja disponible en PDF el núm. 321 de la revista 'Món Jurídic'

29/03/2019
El número 321 de la revista del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) -corresponent als mesos de febrer i març de 2019- s'inaugura aquest cop amb la reflexió de la degana de la Corporació, Mª Eugènia Gay, sobre l'èxit rotund de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort 2019.
Ja disponible en PDF el núm. 321 de la revista 'Món Jurídic'

Aquest número compta amb un exhaustiu i detallat seguiment de Sant Raimon, que ha quedat il·lustrat amb fotografies de tots els actes, des de conferències fins a celebracions lúdiques o esdeveniments benèfics.

D’altra banda, la revista col·legial número 321 atorga especial atenció a la internacionalització de l’advocacia i al paper de les dones, tal i com es pot comprovar amb la triple entrevista a Hilarie Bass, former president de l’American Bar Association (ABA); Marie-Aimée Peyron, degana de l’Ordre d’Advocats de París; i Christina Blacklaws, presidenta de la Law Society d’Anglaterra i Gal·les; i amb l’entrevista a Yassmín Barrios, jutgessa i presidenta del Tribunal Supremo de Guatemala, internacionalment coneguda per haver dictat la sentència històrica contra l’expresident Efraín Ríos Montt.

Aquesta edició de ‘Món Jurídic’ destaca igualment la presentació de la ‘Carta de Barcelona pels Drets de la Ciutadania en l’Era Digital’(http://digitalrightsbarcelona.org), projecte impulsat pel Col·legi i obert a col·laboradors per fer de Barcelona la capital mundial dels Drets Digitals. Tampoc deixa de banda l’actualitat, amb un cara a cara sobre taxis vs. VTC i articles –redactats pels propis col·legiats– sobre parelles estables amb element internacional i fiscalitat del naixement i extinció de l’usdefruit.

La revista Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) amb l'objectiu de ser un mitjà informatiu i d'expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l'intercanvi d'impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món Jurídic a través del cercador de la revista. Podeu fer la cerca per text lliure, autor, títol de l'article, data i secció.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat