Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Sistema e-Justícia. Jutjats del Contenciós Administratiu. Inici del període voluntari de presentació telemàtica d’escrits.

23/11/2018
Us informem que el proper 27 de novembre de 2018 ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-justícia.cat per als advocats de la Generalitat, advocats de l’Estat, procuradors en el partit judicial de Barcelona i pels jutjats contenciosos.
Sistema e-Justícia. Jutjats del Contenciós Administratiu. Inici del període voluntari de presentació telemàtica d’escrits.

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el 27 de novembre. L’inici del període obligatori se us comunicarà posteriorment. 

L’ús dels mòdul RED és senzill. Disposeu de la següent informació al web de l’Administració de justícia:

Contactes