Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) › Servei d'Atenció Col·legial

Nou espai ICAB a la Ciutat de la Justícia: dissenyat per a tu!

26/11/2018
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, compromès amb oferir la millor atenció i el millor servei a l’advocacia barcelonina, ha reformat les seves dependències a la Ciutat de la Justícia amb l’objectiu de fer-les més àmplies, còmodes, confortables i, sobretot, pròximes per a totes i tots vosaltres. Als jutjats, com a l’ICAB!
Nou espai ICAB a la Ciutat de la Justícia: dissenyat per a tu!

La inauguració d’aquest nou espai tindrà lloc aquest dimarts, 27 de novembre de 2018, a les 9h, amb la presència de la degana, Mª Eugènia Gay, el secretari, Jesús Sánchez, i la diputada de la Junta de Govern responsable del Torn d’Ofici, Carmen Valenzuela.

Aquesta remodelació del Servei d’Atenció Col·legial se suma a la de la seu de la CRAJ, que a finals d’any es va traslladar a la segona planta (Edifici C) de la Ciutat de la Justícia. Amb aquest canvi, es va mantenir la proximitat amb els Jutjats i Tribunals, disposant d’un espai més ampli i reservat per tal d’atendre les persones col·legiades.

Amb aquestes millores s’acompleix un dels punts del programa electoral de l’actual Junta de Govern de l’ICAB: solucions per als espais judicials.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a dijous de 9 a 18 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat