Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Advocats/des Mediadors/des | Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)

Canvi d’ubicació del CEMICAB

02/08/2018
Us volem informar dels innovadors canvis que aplicarem a partir del 3 de setembre de 2018 en relació a la nova ubicació del Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (CEMICAB). Es trasllada al c/ Mallorca, 283, 1a planta.
Canvi d’ubicació del CEMICAB

Amb l’objectiu de donar un impuls definitiu de la Mediació com a sistema ideal de resolució alternativa de conflictes, s’aplicaran una sèrie de canvis que afecten a la ubicació del Centre, la seva interrelació amb la resta de sistemes d'ADR, i tota la formació continuada i especialitzada que us oferirem a partir del nou curs.

A partir d’ara, el Centre de Mediació disposarà d’un nou espai integrat juntament amb la resta de serveis col·legials, en l’edifici del carrer Mallorca, amb la voluntat d’adequar-lo i dotar-lo dels millors mitjans tècnics i professionals necessaris, per tal de constituir-se en un centre de referència de la mediació, i de la resta de sistemes de resolució alternativa.

Per aquest motiu traslladarem el centre de mediació i arbitratge a la primera planta de les oficines del ICAB, on s’està treballant per rehabilitar fins a quatre sales per a la pràctica de la mediació, l’arbitratge i altres ADR, insonoritzant-les per dotar-les de les garanties de confidencialitat exigibles, creant espais confortables que facilitin el diàleg, així com la instal·lació de sistemes per gravar les sessions i les vistes en cas de ser necessari.

Des del dia 3 de setembre de 2018 ja estarà operatiu el centre a la seva nova ubicació, tot i que les obres de rehabilitació tindran una durada estimada de dos mesos.

Per últim, esperem poder donar-vos en breu la data de la inauguració oficial del nou centre, que tindrà lloc la segona quinzena del mes d’octubre.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)
    Mallorca, 283 primera planta
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    (Anteriorment, CEMICAB) T. 93 601 12 12 - EXT. 5319 T. 902 50 09 90 F. 93 215 10 62 E. adr@icab.cat E. cemicab@icab.cat