Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Obertes les inscripcions pel Mòdul III del Màster en Dret Fiscal de l’ICAB, dedicat a l’Impost sobre societats i fiscalitat dels no residents

05/02/2019
Els estudis començaran el 18 de febrer de 2019 i finalitzaran el 27 de març de 2019.
Obertes les inscripcions pel Mòdul III del Màster en Dret Fiscal de l’ICAB, dedicat a l’Impost sobre societats i fiscalitat dels no residents

Algunes de les matèries que es tractaran al llarg del Mòdul III són els fets imposables i exempcions; subjectes passius; base imposable (resultat comptable i fiscal, ingressos i despeses deduïbles i valoracions i operacions vinculades); tipus, quota, deduccions i bonificacions de la quantificació; planificació fiscal internacional o principals problemes que planteja la fiscalitat internacional.

Les classes es duran a terme a mans d’Albert Giralt Català, advocat, i de Carmen Marull Guasch, PwC Tax & Legal Services.

El Mòdul III del Màster en Dret Fiscal s’impartirà els dilluns i els dimecres de 18h a 21h a les aules de lCAB. Aquest Màster es pot cursar de forma completa o bé per mòduls individuals, i està dirigit a professionals del Dret, Economia, Empresarials o assessors que desitgin una formació especialitzada en Dret Fiscal.

Si voleu saber més sobre aquest Mòdul, podeu contactar amb l’Àrea de Formació de l’ICAB o fer clic aquí.

Contactes