Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Notes de Premsa

La Diputació de Barcelona activa un servei de suport jurídic als afectats per l’incendi de Badalona

09/01/2019
El servei s’ofereix a través del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
La Diputació de Barcelona activa un servei de suport jurídic als afectats per l’incendi de Badalona

Barcelona, 9 de gener de 2019. La Diputació de Barcelona ha activat actuacions de suport a l’Ajuntament de Badalona per donar resposta a la situació d’emergència social generada per l’incendi produït el dissabte 5 de gener en un edifici de Sant Roc, a la planta baixa de l’Avinguda del Marquès de Montroig, 244, en el qual van morir tres persones i 29 van resultar ferides. 

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa, a través del Col·legi de l’Advocacia de  de Barcelona, un servei d’assessorament jurídic gratuït a les persones afectades, el qual ofereix atenció, des del dimarts 8 de gener, en horari de matí i tarda al centre cívic de Sant Roc, on són atesos els veïns i veïnes afectats. Aquest servei permet oferir assessorament en matèria d’assegurances i danys i perjudicis a les persones afectades, amb l’objectiu de facilitar els tràmits per tal de poder retornar el més aviat possible a la normalitat.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona vol donar suport als municipis de la demarcació on es produeixin situacions d’emergència social que requereixin un suport social, jurídic o logístic a les persones afectades.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat