Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Llei 4/2019, de 7 de març, de millora de les condicions per a l'exercici de la docència i l'ensenyament en l'àmbit de l'educació no universitària (BOE del 07/03/2019)

08/04/2019
Entrada en vigor: 08/03/2019

Deroga els articles 2, 3, i 4 del Reial Decret Llei 14/2012, de 20 d'abril, de mesures urgents de racionalització de la despesa pública en l'àmbit educatiu.

La llei estableix que les administracions educatives proveiran els recursos necessaris per garantir que no se superi el nombre màxim d'alumnes per aula en l'educació primària i a l'educació secundària obligatòria que estableix l'article 157.1.a) de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, i el fixat mitjançant norma reglamentària per a les restants ensenyaments regulats per la citada Llei Orgànica.

Les administracions públiques amb competències educatives podran establir, en el seu respectiu àmbit, la part lectiva de la jornada setmanal del personal docent que imparteix ensenyaments regulats en la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació, en centres públics, recomanant-se amb caràcter ordinari un màxim de 23 hores en els centres d'Educació Infantil, Primària i Especial i un màxim de 18 hores en els centres que imparteixin la resta d'ensenyaments de règim general regulats per aquesta Llei Orgànica.

Les previsions indicades s'aplicaran a partir de l'inici del curs escolar immediatament posterior a l'entrada en vigor de la llei.

[NORMATIVA APROVADA. CORTS GENERALS]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302