Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Últimes places per al Curs d’Arrendaments Urbans

09/10/2018
La Secció de Dret Civil de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) inicia un nou Curs d’Arrendaments Urbans.
Últimes places per al Curs d’Arrendaments Urbans

Els estudis, que s’impartiran els dilluns i dimecres de 18h a 20h, començaran el proper 10 d’octubre i finalitzaran el 28 de novembre de 2018.

El programa formatiu està format per vuit mòduls, l’últim dels qual és de pràctiques. El primer mòdul se centra en el contracte d’arrendament; el segon tracta sobre l’arrendament d’habitatge; el tercer mòdul analitza les disposicions transitòries de la LAU de 1994; el quart mòdul estudia l’arrendament per a un ús diferent del d’habitatge; el cinquè mòdul se centra en els arrendaments subjectes al TR LAU de 1964; el sisè bloc analitza els processos arrendaticis a la LEC; i el penúltim mòdul tracta sobre la jurisprudència sobre arrendaments urbans.

Els estudis s’impartiran a l’aula 2 del Centre de Formació ICAB (carrer Mallorca, 281, baixos) i comptaran amb un grup de professors molt divers, que engloba advocats i advocades i magistrats de l’Audiència Provincial de Barcelona.

L’ICAB busca garantir una bona formació de l’advocacia, motiu pel qual organitza diversos cursos i formacions. D’aquesta manera, els advocats i advocades disposen d’un ampli ventall formatiu amb el qual poden adquirir més coneixements i oferir un servei de qualitat a la ciutadania.

Si vols saber més sobre el Curs d’Arrendaments Urbans de l’ICAB fes clic aquí.

Contactes