Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Nova edició del Curs per Parlar en Públic 2019. Inscriu-te!

28/03/2019
La Comissió de Cultura de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per a la segona edició de 2019 del Curs per Parlar en Públic, que es durà a terme entre el 21 de maig i el 26 de juny. Tindrà lloc a l’Aula 71 de la 7a planta de la seu col·legial (C/Mallorca, 283), els dimarts i dimecres de 19 a 21 hores.
Nova edició del Curs per Parlar en Públic 2019. Inscriu-te!

El curs, dirigit especialment als advocats i advocades, té l’objectiu de millorar les seves capacitats comunicatives a l’hora de parlar en públic: amb clients, en un judici, etc.

Es treballaran aspectes com el llenguatge corporal, la preparació i lectura d’un discurs, i la improvisació. Aquests es complementaran amb exercicis pràctics en cada sessió, fent ús d’enregistraments en vídeo i analitzant-los posteriorment.

Entre els continguts del curs, impartit per l’advocat i expert en comunicació Edoardo Fano, s’inclouen: Comunicar és compartir, obstacles generals en la comunicació, errors més comuns en la comunicació, una imatge val més que mil paraules: el contingut de la comunicació, el 93% es com es diu: el lliurament de la comunicació, estructuració del discurs, el llenguatge corporal, el públic, percepció personal i dels altres i la teoria dels 5 fars.

Més informació i inscripcions.

Contactes