Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Pla Igualtat

La Biblioteca de l'ICAB crea una nova secció bibliogràfica de dones

08/02/2019
En el marc de la campanya Cada Dia és 8 de Març, aquest 8 de febrer de 2019 s'ha creat una nova secció bibliogràfica per part del Centre de Documentació/Biblioteca del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, que abastarà tots els temes que afecten les dones. Aquesta secció de figures femenines fa palès el paper de les dones al llarg de la història. A dia d’avui, està formada per més de 150 títols n’hi ha de recents, però també històrics, ja que la desigualtat que pateixen les dones ve des de temps immemorials. El Centre Documentació/Biblioteca expressa el seu compromís en fer-la créixer, fins a convertir-nos en una Biblioteca de referència en l’esmentat tema, en coherència amb les fites proposades per l’ICAB en el Pla d’Igualtat Integral ICAB (2018-2021).
La Biblioteca de l'ICAB crea una nova secció bibliogràfica de dones

A dia d’avui, està formada per més de 150 títols n’hi ha de recents, però també històrics, ja que la desigualtat que pateixen les dones ve des de temps immemorials.

El Centre Documentació /Biblioteca expressa el seu compromís en fer-la créixer, fins a convertir-nos en una Biblioteca de referència en l’esmentat tema, en coherència amb les fites  proposades per l’ICAB en el Pla d’Igualtat Integral.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Biblioteca
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 F. 93 487 11 28 E. direcciobiblioteca@icab.cat