Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Últimes places pel Mòdul IV del Màster en Dret Fiscal ICAB 2018-2019: 'IVA, impostos especials i impostos locals'

18/02/2019
El curs està organitzat per la Formació Especialitzada de l’ICAB. El Mòdul IV del Màster en Dret Fiscal, que començarà l’1 d’abril de 2019 i finalitzarà el 27 de maig de 2019, s’impartirà els dilluns i dimecres, de 18h a 21h, a les aules de l’ICAB.
Últimes places pel Mòdul IV del Màster en Dret Fiscal ICAB 2018-2019: 'IVA, impostos especials i impostos locals'

Els temes a tractar durant aquest mòdul són l’IVA (subjectes passius, delimitació amb l’impost sobre transmissions patrimonials, règims especials...); els impostos locals (sobre activitats econòmiques, béns immobles, vehicles de tracció mecànica...); i altres impostos (duaners i especials).

El Màster en Dret Fiscal està dirigit a professionals en exercici (graduats/ades en Dret, Econòmiques, Empresarials o assessors fiscals) que desitgin una formació especialitzada en Dret Fiscal.

Més informació i inscripcions fent clic aquí.

Contactes