Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Comissió d'Arbitratge › Comissió d'Advocats/des Mediadors/des | Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)

Conferència: ‘L’Arbitratge en els conflictes mercantils dels contractes de transport’. Reserva ara la teva plaça!

19/03/2019
El Centre ADR de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), conjuntament amb la Comissió d’Arbitratge del Col•legi, obre les inscripcions per a la conferència titulada ‘L’Arbitratge en els conflictes mercantils dels contractes de transport’, que tindrà lloc el pròxim dijous 28 de març, a les 19h, a l’Aula 75 de la seu col·legial (c/ Mallorca, 283).
Conferència: ‘L’Arbitratge en els conflictes mercantils dels contractes de transport’. Reserva ara la teva plaça!

La conferència tindrà com a ponents al subdirector general d’Orientació del Transport i Desenvolupament Sectorial, Josep Maria Fortuny Olivé, i al cap del Servei de la Junta Arbitral de Transports de Catalunya, Xavier Hormigos Mesa. Moderarà la taula el diputat de la Junta de Govern de l’ICAB Frederic Munné Catarina, l’advocat i àrbitre responsable del centre ADR i de la Comissió d’Arbitratge del Col·legi.

L’assistència a la conferència, de caràcter gratuït, computarà com a formació continuada de conformitat amb l’article 21 del Decret 135/2012. Es lliurarà un diploma a mode de certificat a tots els assistents un cop finalitzada la formació.

El Centre integral de Resolució Alternativa de Conflictes (ADR) de l’ICAB té com a objectiu fomentar, difondre i consolidar la mediació i l’arbitratge entre l’advocacia i la ciutadania.

Recorda que per poder assistir t’has d’inscriure on-line per tal d’assegurar la teva plaça a la conferència. Les places són limitades!

Per a més informació i inscripcions fes clic aquí.

Contactes