Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Transformació Digital

El 29 de novembre, I Edició de l'European Blockchain Convention a Barcelona

16/11/2018
Els col·legiats/des de l’ICAB disposen de descompte del 30% sobre l’import de les entrades mitjançant l’ús del codi 'COLABORACIONEBC' al formalitzar la inscripció.
El 29 de novembre, I Edició de l'European Blockchain Convention a Barcelona

La primera edició de l’European Blockchain Convention es celebra a Barcelona el 29 de novembre.

En el marc de la Convenció, més de 50 ponències  tractaran sobre el present i futur de la tecnologia Blockchain, els seus principals supòsits d’us i la regulació més recent.

Es debatran qüestions com l'identitat digital en el nou internet del valor, el sorgiment de les ICOs (Initial Coin Offering) y las STOs (Security Token Offering), així com nous vehicles de finançament i les repercussions de l’emissió de moneda digital per part dels Bancs Centrals.

Altres panells tractaran el marc regulatori del blockchain, el seu potencial per descentralitzar industries i els casos d’us en el sector financer, l'Internet de les Coses (IoT) i les Ciutats Intel·ligents.

Es comptarà  amb ponents com Sergio Gorjón, Divisió d’Innovació del Banc d’Espanya; Catalin Sorin, Membre del Parlament Europeu; Thomas Moser, Conseller del Banc Nacional de Suïssa; Marta Piekarska, Directora d’Ecosistema de Hyperledger; Michael Kumhof, Banc Central d’AInglaterra; Cristina Carrascosa, de l’Observatori i Foro Blockchain de la Unió Europea; Virginia Cram Martos, Blockchain Project Leader de Nacions Unides; Lory Kehoe, Managing Director en ConsenSys; Montse Guardia, Directora de Transformació Digital i  Innovació i Vicepresidenta de Alastria.

Per a més informació: http://eblockchainconvention.com

Contactes