Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Presentat l'Informe de la Justícia 2018

17/09/2018
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ha presentat en roda de premsa les conclusions de l’Informe de la Justícia 2018.
Presentat l'Informe de la Justícia 2018

Notícies relacionades

L’acte ha comptat amb la participació de la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay; el secretari, Jesús Sánchez; i la diputada de la Junta de Govern responsable de Comissió de Relacions amb l’Administració i la Justícia (CRAJ) Cristina Vallejo.

Enguany, l’Informe de la Justícia 2018 valora el funcionament de l’Administració de Justícia dins la demarcació ICAB - prenent com a referència l’evolució de la taxa de resolució, de pendència, de congestió i de litigiositat en els diferents àmbits jurisdiccionals (civil, penal, contenciós administratiu i social)- i el compara amb la percepció que té l’advocacia de Barcelona.

Les opinions de l’advocacia de Barcelona es desprenen de les respostes que els lletrats han fet a les enquestes formulades per la CRAJ sobre el funcionament de l’Administració de la Justícia i que es publiquen periòdicament al web del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (www.icab.cat).

L’Informe de la Justícia és una publicació anual que l’ICAB realitza des de l’any 2007.

Per a més informació, podeu consultar la nota de premsa.

Documents

Contactes