Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Secció de Drets de Propietat Intel·lectual i Drets d'Imatge

Oberta la matrícula per al Curs sobre Dret, Periodisme i Internet

11/02/2019
La Secció de Drets de Propietat Intel·lectual i Drets d’Imatge de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per a la nova edició del Curs sobre Dret, Periodisme i Internet, que tindrà lloc del 18 al 27 de febrer de 2019 a la 7a planta de la seu col·legial (Mallorca, 283).
Oberta la matrícula per al Curs sobre Dret, Periodisme i Internet

El curs està adreçat als professionals de l’advocacia que busquin conèixer els aspectes legals més rellevants que afecten a la pràctica del periodisme i analitzar com es resolen les qüestions jurídiques de més importància, conseqüència de la col·lisió entre les llibertats informatives i els drets de la personalitat, especialment a les xarxes socials i Internet.

La formació constarà de quatre grans mòduls: introducció i marc legal, les llibertats informatives, drets de la personalitat i conflictes més habituals en periodisme.

Aquests comptaran amb les ponències de Xavier Salla García, advocat i doctor en Dret, periodista i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona; Sergio de Juan-Creix, advocat especialitzat en Propietat Intel·lectual i Industrial i Noves Tecnologies i professor de la Universitat Oberta de Catalunya; Jordi Bacaria Martrus, advocat, i Isabel Mosquera, advocada especialitzada en Propietat Intel·lectual.

Per a més informació i inscripcions, visiteu el següent enllaç

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat