Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)

Els dies 21, 22 i 23 de setembre se celebra el BizBarcelona 2020! Participa donant assessorament jurídic de manera presencial o on-line!

15/09/2020
Inscripcions fins al 16 de setembre.
Els dies 21, 22 i 23 de setembre se celebra el BizBarcelona 2020! Participa donant assessorament jurídic de manera presencial o on-line!

Notícies relacionades

Durant aquests tres dies et proposem tornar a comptar amb tu de forma voluntària per oferir assessorament jurídic de manera presencial o on-line en aquestes diferents opcions:

1.- NEGOCIS DIGITALS, BIG DATA, IOT

Assessorament legal sobre les noves tecnologies aplicades a la comunicació amb el mercat, a la promoció i distribució de productes, l’E-commerce i les contractacions i operacions comercials realitzades on line.

2.- ECONOMIA SOCIAL

Assessorament legal en el cas d’ iniciar un projecte com a cooperativa, o empresa d’economia social. Forma jurídica, fiscalitat, qüestions laborals, etc.

3.- INNOVACIÓ, NOVES OPORTUNITATS I TENDÈNCIES

La visió i acompanyament de l’advocat/da en la innovació empresarial. L’aplicació i compliment normativa en un nou entorn i noves formes d’actuació.

4.- CREACIÓ I GESTIÓ EMPRESARIAL

Assessorament per a emprenedors, primers projectes o reorientacions empresarials. Forma jurídica, fiscalitat, qüestions laborals, etc.

5.- INTERNACIONALITZACIÓ

Assessorament legal sobre les qüestions comercials de l’empresa i l’emprenedor. Assessorament legal sobre les accions inicials i de consolidació d’internacionalització de l’empresa.

Si t’interessa participar, emplena el formulari adjunt indicant les opcions, data i horari al qual tens disponibilitat i ens l’envies per e-mail a l’adreça: comissions@icab.cat

INSCRIPCIONS FINS AL 16 DE SETEMBRE

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat