Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Secció de Drets de Propietat Intel·lectual i Drets d'Imatge

Oberta la matrícula per al Seminari pràctic de Dret Audiovisual

18/04/2017
La Secció Propietat Intel·lectual i Drets d’Imatge del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza del 2 al 16 de maig de 2017, de 19 a 21h, una nova edició del Seminari pràctic de Dret Audiovisual que té com a objectiu donar una visió general del marc jurídic aplicable a la comunicació audiovisual (cinema, ràdio, televisió i Internet).
Oberta la matrícula per al Seminari pràctic de Dret Audiovisual

Del cinema s’explicarà com s’aconsegueix el finançament de l’obra audiovisual i s’abordaran els drets d’imatge i la cessió dels mateixos;  la legislació aplicable a cada cas; i quins són els tipus de patrocinis.

De la ràdio i la televisió s’estudiaran les diferències bàsiques entre ens públics i privats (obligacions, contractació de programes, altres contractes habituals, règim de drets...).

Dels nous mitjans es donarà una descripció àmplia de l’entorn de la televisió per Internet i s’analitzarà quina és la normativa aplicable.

Tancarà el programa del curs el capítol dedicat al Dret audiovisual i a la publicitat, distingint per tipus de continguts (audiovisuals, musicals, editorials, in game). També es parlarà de l’autoregulació publicitària i de la competència deslleial.

El quadre de professors inclou advocats i advocades especialistes en la matèria, amb àmplia experiència en Consells de l’Audiovisual i altres empreses del sector.  

Els interessats en realitzar aquest curs, poden fer la inscripció presencialment (4a planta de l’ICAB) o bé per Internet, a través del següent enllaç.

Contactes