Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

FORMACIÓ ON-LINE A L’ICAB | Nova edició del curs e-Learning sobre la Reforma del Codi Penal

11/01/2016
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza de l'1 de febrer al 20 de març de 2016 una nova edició del curs e-Learning (NO presencial) sobre la Reforma del Codi Penal.
FORMACIÓ ON-LINE A L’ICAB | Nova edició del curs e-Learning sobre la Reforma del Codi Penal

En aquest curs s’analitzaran en profunditat les novetats més significatives que la Lllei Orgànica 1/2015 de 20 de març ha aportat a l’ordenament jurídic penal. També s’estudiaran les novetats introduïdes tant a la Part General com a la Part Especial, així com les conseqüències i aplicacions pràctiques derivades de la reforma del Codi Penal.

Aquesta proposta formativa on-line, de 50 hores de treball per a l’estudiant, s’adreça particularment a advocats i, en general, a professionals del Dret.

Inscripcions aquí: e-Learning ICAB: Curs sobre la Reforma Penal. Edició gener 2016

QUÈ ÉS E-LEARNING ICAB?

La plataforma e-Learning ICAB és un espai d’aprenentatge i comunicació a distància desenvolupat  amb una finalitat formativa i que se serveix de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i Internet.

Amb aquest model d’aprenentatge, que combina la formació a distància amb alguna sessió presencial, es vol donar possibilitats de formació a totes aquelles persones que pels motius que sigui, no puguin desplaçar-se fins les aules de l’ICAB.

Si necessiteu més informació, podeu contactar amb el Departament de Formació del Col·legi o enviar un e-mail a elearning@icab.cat