Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Advocats/des Mediadors/des | Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)

Protocol entre el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona per tal de promoure la mediació

19/10/2015
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) van signar el passat 20 de juliol un protocol d’actuació per tal de promoure la mediació com a eina de resolució de conflictes. L'acte de signatura va tenir lloc a la seu col·legial per part de Mercè Caso, jutgessa Degana de Barcelona, Jaume Illa, Secretari de Govern del TSJC i Mercè Claramunt, Diputada de la Junta de Govern de l’ICAB responsable del CEMICAB.
Protocol entre el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona per tal de promoure la mediació

L’objecte d’aquest Protocol és coordinar l’acció de les institucions signants en relació a la derivació a les parts d’un procés judicial a una sessió informativa de mediació per tal que les parts prenguin en consideració i puguin valorar d’acollir-se a la mateixa.

Adjuntem el protocol en PDF (a peu de pàgina).

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)
    Mallorca, 283 primera planta
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    (Anteriorment, CEMICAB) T. 93 601 12 12 - EXT. 5319 T. 902 50 09 90 F. 93 215 10 62 E. adr@icab.cat E. cemicab@icab.cat