Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

L’ICAB prepara un Curs bàsic de protecció de dades

31/05/2017
La Secció de Dret de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza del 6 de juny al 6 de juliol de 2017 un Curs bàsic de protecció de dades que té com a objectiu donar als assistents una visió global dels principis bàsics de la matèria.
L’ICAB prepara un Curs bàsic de protecció de dades

Al llarg del curs s’analitzarà el marc jurídic i la normativa d’aplicació actual (LOPD, RGPD...) i es tractaran els conceptes bàsics de la protecció de dades (personals, especial protecció, fitxers, subjectes...).

Així mateix s’abordaran els principis bàsics (legitimitat, proporcionalitat, qualitat, deure de secret, informació i finalitat) i les obligacions (notificació de fitxers, document de seguretat, clàusules, formació...).

En la part final del curs s’estudiaran els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició (ARCO), els nivells de seguretat, avaluacions, controls i règim sancionador (inspecció, infraccions, sancions i jurisprudència).

Un debat comparatiu entre la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, (LOPD) i el RGPD - Reglament General de Protecció de dades clourà aquesta proposta formativa, que compta amb un ampli quadre de professors, tots ells advocats especialistes en Protecció de Dades, com ara Jordi Bacaria, Clara Santamarina, Víctor Rosselló, Jesús Soler o Júlia Bacaria.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb la Comissió de Cultura de l’ICAB o visiteu el següent enllaç:

Contactes