Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Eleccions ICAB 2013

2n AVANÇ DE PARTICIPACIÓ – 2.187 col·legiats/des han votat fins a les 15 hores en les eleccions que se celebren avui a l’ICAB

27/06/2013
Segons el segon avanç de participació en les eleccions que se celebren avui, 27 de juny, a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, fins a les 15 hores havien votat 2.187 col·legiats/des, xifra que representa un 9,46% del cens electoral. D’aquests, 1.967 eren advocats exercents i 220 no exercents. Les pròximes dades de participació es faran públiques al web col·legial a les 18 i a les 21 hores.
2n AVANÇ DE PARTICIPACIÓ – 2.187 col·legiats/des han votat fins a les 15 hores en les eleccions que se celebren avui a l’ICAB

Notícies relacionades

Al primer avanç, a les 12h, la participació arribava al 3,71% (858 col·legiats/des).

Cal recordar que els comicis tenen per objecte escollir els càrrecs de degà/na, vicedegà/na, secretari/ària i deu diputats/des de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Barcelona. Un total de 23.126 col·legiats estan cridats a participar en aquestes eleccions.

Es presenten nou candidatures. Les llistes són obertes.

Els electors i les electores podran emetre el seu vot a la seu del Col·legi d’Advocats de Barcelona (Carrer Mallorca, 283, Barcelona) entre les 9.00 h i les 21.00 h, en què es tancaran les urnes.

D’acord amb l’article 103.3 dels Estatuts col·legials, també podran votar a la seu de les Delegacions territorials les persones col·legiades exercents amb domicili professional a la seva demarcació, així com els/les advocats/des sense exercici de l’article 4.2 dels Estatuts col·legials i  les persones col·legiades no exercents que hi resideixin.

L’horari de votació en les Delegacions serà de 9.00 h a 14.00 h, en què es tancaran les urnes. Les seus de les Delegacions territorials són les següents:

 • Delegació d’Arenys de Mar: c/ Auterive, s/n (Edifici Jutjats).
 • Delegació de Badalona: c/ Prim, 40 (Edifici Jutjats).
 • Delegació de Berga: Pla de l’Alemany, 29 (Edifici Jutjats).
 • Delegació de L’Hospitalet de Llobregat/Cornellà: Ciutat Judicial. Av. Carrilet 2, edifici H, planta 3a, de L’Hospitalet de Llobregat.
 • Delegació de Gavà: Plaça Batista Roca, s/n (Edifici Jutjats).
 • Delegació d’Igualada: Passeig de Mossèn Jacint Verdaguer, 113 (Edifici Jutjats).
 • Delegació del Prat de Llobregat: Plaça de l’Amistat, 1(Edifici Jutjats).
 • Delegació de Sant Boi de Llobregat: c/ Carles Martí, 2-4 (Edifici Jutjats).
 • Delegació de Santa Coloma de Gramenet: Passeig Salzereda, 16-18 (Edifici Jutjats).
 • Delegació de Vilafranca del Penedès: Avinguda Europa, 10 (Edifici Jutjats).
 • Delegació de Vilanova i la Geltrú: Ronda Ibèrica, 175 (Edifici Jutjats).

El recompte de vots s’iniciarà a partir de les 22.00h, aproximadament, i es realitzarà de forma automatitzada, de manera que es podrà seguir l’escrutini en temps real en una pantalla situada al Saló d'Actes del Col·legi.

Respecte al recompte, cal tenir en compte que els vots dels col·legiats i els advocats sense exercici, és a dir, els advocats que hagin estat col·legiats com a exercents durant 25 anys malgrat ara siguin “col·legiats no exercents”, valen el doble, mentre que el vot dels col·legiats no exercents val la meitat. 

La Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Barcelona, formada per 20 diputats, entre els quals hi ha els càrrecs de degà/na, vicedegà/na, secretari/a, i diputats/des responsables de les diferents àrees es renova per meitats, cada dos anys. El mandat per a cadascun dels càrrecs és de quatre anys.

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Secretaria de Junta de Govern
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat