Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Cultura / Seccions › Secció de Dret Concursal

Proclamació de candidatures a les eleccions de 16 de desembre de 2019 per proveir els càrrecs de l’organ de direcció de la Secció de Dret Concursal

03/12/2019
La Junta de Govern, reunida en sessió de 3 de desembre de 2019, acorda proclamar les candidatures a les eleccions per proveir els càrrecs de l’òrgan de direcció de la Secció de Dret Concursal que seguidament s’indiquen.
Proclamació de candidatures a les eleccions de 16 de desembre de 2019 per proveir els càrrecs de l’organ de direcció de la Secció de Dret Concursal

Vistes les candidatures presentades per participar a les eleccions convocades per proveir els càrrecs de l’òrgan de direcció de la Secció de Concursal de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

Vist que les candidatures presentades encapçalades pel senyor Pau Ballvé i Reyes i pel senyor Juan Manuel de Castro Aragonés compleixen els requisits reglamentaris establerts en la pròpia convocatòria electoral.

Atès que, d’acord amb el que disposa l’article 22.4 del Reglament de Cultura i Formació, dins dels set dies naturals posteriors al de finalització del termini de presentació de candidatures, la Junta de Govern proclamarà els candidats/ates que reuneixin els requisits establerts i en motivarà  les exclusions.

La Junta de Govern, reunida en sessió de 3 de desembre de 2019, acorda proclamar les candidatures a les eleccions per proveir els càrrecs de l’òrgan de direcció de la Secció de Dret Concursal que seguidament s’indiquen per rigorós ordre de presentació davant del Registre General del Col·legi:

Candidatura
President: Pau Ballvé i Reyes

Vicepresident: Tomás Nart Mampel

Secretària: Sara Maria Iglesias López

Vocals:               
Montserrat Moreno Hernáez
Antonio Muñoz de Gispert
Elena Blasco Salvat
David Grasa Graell
Maria Yciar Ventura Vidal
Marta Lagarda Ruiz
Francisco López Marin
José María Rocalba Méndez
Ferran Zaragoza Rosa

Candidatura:
President: Juan Manuel de Castro Aragonés

Vicepresidenta: Irene Pedreño Vargas

Secretari: Leonardo Espinosa Mendez

Vocals:               
Antonio Carreño Leon
Julio Ichaso Urrea
Josep Figueras Comas
Ariadna de Arquer Tintoré
Cristina Alonso Suárez
Maria Jesús Baigorri Puerto
Cristina Delgado Fernández de Heredia

Una tercera candidatura ha quedat exclosa per no reunir els requisits reglamentàriament establerts.


La votació per a l’elecció dels càrrecs de l’òrgan de direcció de la Secció de Dret Concursal tindrà lloc a la seu del Col·legi el proper 16 de desembre de 2019, entre les 11.00 h i les 17.00 h, tal com es preveu en la convocatòria electoral.

 


Jesús Sánchez García
Secretari

Barcelona, 3 de desembre de 2019

Documents

Contactes