Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Ja teniu disponible en PDF el núm 325 de la revista ‘Món Jurídic’

19/12/2019
El número 325 de la revista del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) - corresponent als mesos d'octubre i novembre de 2019- ve marcat per l'atorgament del Premi Igualtat de Women in a Legal World.
Ja teniu disponible en PDF el núm 325 de la revista ‘Món Jurídic’

El nou número de la revista inclou tota una sèrie d’articles i temàtiques d'actualitat: la normativa dels contractes laborals, els objectius de reducció d’emissions, l'anàlisi de vulnerabilitat i estimació d’emissions de gasos d’efecte hivernacle, els drets dels animals, i el dret a l’honor de les persones jurídiques, entre molts altres.

Així mateix, la revista incorpora dues entrevistes de significant rellevància: una d’elles a Jordi Pina, ex vicedegà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, i l’altra, a Luís Rodriguez Vega, magistrat de la secció núm. 15 de l’Audiència Provincial de Barcelona.

Les pàgines de la revista també recullen alguns dels esdeveniments més importants que han tingut lloc durant els mesos d’octubre i novembre a l’ICAB, con són el nomenament del nou vicedegà del Col·legi, Joaquim de Miquel, el lliurament als partits polítics amb representació al Parlament de les 15 propostes per a una justícia digna, la presentació al ple del CGAE del ‘Mecanisme de Segona Oportunitat’ o la designació del diputat Alejandro Fuentes-Lojo com a nou vocal de la Comissió de Codificació. També s’anuncien els propers esdeveniments que tindran lloc el mes de gener, que estaran marcats per les activitats que es celebraran amb motiu de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort.

Aquest nou número del Món Jurídic és especial ja que s’afegeix una nova secció: Gent Corrent, on l’objectiu és conèixer millor als treballadors i treballadores del Col·legi, així com al personal que treballa als jutjats. Estrenem la secció amb l’entrevista a Bartomeu Chapa, conserge de l’ICAB, que parla sobre la seva llarga trajectòria al Col·legi.

Recordeu que si voleu col·laborar amb la revista Món Jurídic, podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat