Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Presentació del llibre 'Los abogados que cambiaron España' de Fernando Jáuregui

11/11/2019
L'acte de presentació tindrà lloc el dimecres 4 de desembre de 2019, a les 19 h, a la 8a planta de la seu col·legial, c/ Mallorca, 283. Es prega confirmació d'assistència al correu electrònic actes@icab.cat
Presentació del llibre 'Los abogados que cambiaron España' de Fernando Jáuregui

La degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), Excma. Sra. Maria Eugènia Gay Rosell es complau a convidar-vos a la presentació del llibre del periodista Fernando Jáuregui, 'Los abogados que cambiaron España. Ochenta años de historia de los letrados y juristas que contribuyeron a la democracia (1939-2019)'.

A l'acte hi participaran l’Excm. Sr. Eugeni Gay Montalvo, degà emèrit de l'ICAB, i Joaquín García-Romanillos, advocat i diputat constituent, secretari general i vicepresident del Consejo General de la Abogacía.

L'obra recull vuitanta anys d'història del col·lectiu dels advocats/des i juristes i la seva influència en la democràcia espanyola. El periodista Fernando Jáuregui, que ha historiat al llarg de més de trenta llibres l'oposició al franquisme, la Transició i les darreres etapes de la democràcia, narra protagonismes i fets desconeguts fins ara. I situa l'Advocacia davant dels reptes de futur.

La presentació del llibre tindrà lloc el dimecres 4 de desembre de 2019, a la seu col·legial, carrer Mallorca 283.

Es prega confirmació d’assistència al correu electrònic actes@icab.cat

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Secretaria de Junta de Govern
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat