Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Formació / Biblioteca

Jornada: 'La Sentència del procés a debat' - Últimes places!

11/12/2019
El 16 de desembre 2019, de 15 a 20:15 hores, a la Sala d’Actes de la seu col·legial, tindrà lloc una jornada que analitzarà de manera panoràmica la sentència del procés, el delicte de sedició i de malversació i les primeres repercussions després de la STS 459/2019.
Jornada: 'La Sentència del procés a debat' - Últimes places!

La jornada s’organitza al voltant de quatre ponències on es tractarà, en primer lloc, ‘La STS 459/2019 de 14 d’octubre’, vista des de dins, amb Jordi Pina, advocat de Jordi Turull, Josep Rull i Jordi Sánchez; Àlex Solà, advocat de Jordi Cuixart; moderat per Olga Arderiu, advocada de Carme Forcadell.

En segon lloc es tractarà ‘El delicte de sedició amb motiu de la STS 459/2019 de 14 d’octubre’, amb Nicolás García, Catedràtic de Dret Penal de la Universidad de Castilla-La Mancha i Director del Centre d’Investigació en Criminologia. especialista en el delicte de rebel·lió i autor del llibre 'La rebelión militar en el Derecho Penal'; moderat per Marta Roig, presidenta de la Secció de Dret Penal i advocada penalista.

La tercera ponència abordarà ‘El delicte de malversació amb motiu de la STS 459/2019 de 14 d’octubre’, i comptarem amb Rafael Entrena, advocat; i Carlos Echevarri, Diputat de la Junta de Govern de l’ICAB i advocat penalista.

Per últim, abordarem les ‘Primeres repercussions de la STS 459/2019 de 14 d’octubre’ amb Javier Pacheco, secretari general de CCOO a Catalunya; Camil Ros, secretari general d’UGT a Catalunya; Lluís Bahamonde, adjunt a la Presidència de PIMEC; Antoni Fitó, advocat i vocal del Consell Executiu de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona; i Mar Alarcón, vicepresidenta de Foment del Treball, cofundadora i CEO de Social Car; un ponent de PIMEC; moderat per la degana de l’ICAB, Mª Eugènia Gay.  La cloenda anirà a càrrec de Frederic Munné, diputat de la Junta de Govern de l’ICAB.

Inscripcions al següent enllaç.