Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa › Pla Igualtat

CONVOCATORIA: Les Administracions posen en comú a l’ICAB els plans per implantar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS)

21/10/2019
Serà en el marc d’un acte que tindrà lloc el dimarts, 22 d'octubre, de 10 a 13h, a la seu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona coincidint amb els actes commemoratius del ‘Dia de les Nacions Unides’
CONVOCATORIA: Les Administracions posen en comú a l’ICAB els plans per implantar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS)

Barcelona, 21 d’octubre de 2019. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) acollirà demà dimarts, 22 d’octubre, de 10 a 13h, i dins dels actes per commemorar el ‘Dia de les Nacions Unides’ una jornada que sota el títol ‘An inclusive commitment for the global goals. L’agenda 2030 a l’ICAB’ servirà per reflexionar i posar en comú els plans de les diferents Administracions per implementar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides amb la finalitat d’establir sinèrgies i vies de col·laboració mútua. L’acte l’organitza la Comissió Delegada per a la promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ICAB.

La degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay, presentarà i participarà com a ponent d’aquesta  jornada en la qual també intervindran:

 • Jorge Solana Crespo. Assessor de l'Alt Comissionat per l'Agenda 2030. Govern d'Espanya
 • Arnau Queralt i Bassa. Director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible. Generalitat de Catalunya
 • Núria Parlon. Diputada per a les Polítiques de Participació, Agenda 2030 i ODS. Diputació de Barcelona
 • Miquel Rodríguez. Comissionat d’Agenda 2030 de l’Ajuntament de Barcelona

L’acte serà moderat per Emma Gumbert, diputada de la Junta de Govern i vicepresidenta de la Comissió ODS de l’ICAB i clausurat per la degana de l’ICAB, Mª Eugènia Gay.

Es prega confirma assistència a premsa@icab.cat

CONVOCATÒRIA

Acte:

Les Administracions posen en comú a l’ICAB els plans per implantar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides  (ODS)

Dia:

Dimarts: 22 d’octubre, de 10 a 13h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
(Mallorca 283)

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat