Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Departament Internacional ICAB › Comissió de Transformació Digital

Últimes deu places - Seminari TRADATA a Barcelona en matèria de Protecció de Dades

17/05/2019
Vols conèixer els aspectes més rellevants que ens afecten en relació al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)? Vols conèixer experts/es en protecció de dades i resoldre dubtes sobre el nou reglament i la LOPDGDD?
Últimes deu places - Seminari TRADATA a Barcelona en matèria de Protecció de Dades

Si és així, tens la possibilitat d’aconseguir una de les deu últimes places per participar de forma gratuïta en un seminari sobre protecció de dades organitzat pel Departament de Transformació Digital, el Departament Internacional i la Secció TIC, en el marc del projecte TRADATA finançat per la Comissió Europea.

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ I PROCEDIMENT DE SELECCIÓ

Aquesta convocatòria està dirigida a advocats/des donats d’alta com a exercents amb un nivell mínim B2 d'anglès. Aquests dos requisits són imprescindibles. A més, es valorarà l'experiència professional o acadèmica sobre protecció de dades, publicacions, altres idiomes i el potencial efecte multiplicador de la formació rebuda.

Les candidatures hauran d'enviar-se a la següent adreça de correu: internacional@icab.cat. A l'assumpte del correu electrònic cal indicar: 'TRADATA- Barcelona: Cognom1 Cognom2'. La candidatura haurà de constar del curriculum vitae i d'una carta en anglès que expliqui l'adequació de la candidatura als requisits de participació.

La data límit de recepció de candidatures finalitza el 20 de maig de 2019. Es comunicaran els seleccionats el 21 de maig.

The project is co-financed with the support of the REC Programme of the European Union

Documents

Contactes