Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Ja disponible en PDF el núm. 324 de la revista ‘Món Jurídic’

16/10/2019
El sopar d’estiu celebrat en el marc del IV Congrés de l’Advocacia de Barcelona és la imatge de la portada del número 324 de la revista ‘Món Jurídic’, que edita el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB). La publicació, corresponent als mesos d’agost i setembre de 2019, ja es pot consultar en format PDF al web col·legial.
Ja disponible en PDF el núm. 324 de la revista ‘Món Jurídic’

L’editorial ‘2 anys d’activitat imparable a l’ICAB’, escrit per la diputada de la Junta de Govern Susana Ferrer, dona inici a aquest nou número de la revista de l’ICAB.

Aquesta edició inclou articles de rabiosa actualitat en relació als drets laborals com són la nova llei de transparència horària; la prestació de treball a les plataformes col·laboratives o el dret a la desconnexió.

Així mateix, recull dues entrevistes. Una amb la expresidenta del TSJC, Mª Eugènia Alegret, i l’altra amb l’Oriol Vila, cofundador de HolaLuz.com, la primera comercialitzadora elèctrica d’energia renovable existent a Espanya.

A ‘El Col·legi es Mou’ es recull la crònica de la jornada del 4t Congrés de l’Advocacia de Barcelona que va organitzar l’ICAB i també es destaquen altres iniciatives impulsades pel Col·legi com ara la Marca Advocacia ICAB.

La revista també repassa els esdeveniments que tindran lloc a l’ICAB pròximament com poden ser la Global Mediation Conference, el Curs de Desenvolupament per a Directives o el II Congrés d’Actualitat Mercantil, entre d’altres.

Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats/as. És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat