Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Comissió de Dret Penitenciari

XXI Jornades dels Serveis d'Orientació Jurídica i Assistència Jurídica Penitenciària (SOAJP) - ÚLTIMS DIES D'INSCRIPCIÓ!

14/10/2019
Se celebraran els dies 7 i 8 de novembre de 2019 a la seu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).
XXI Jornades dels Serveis d'Orientació Jurídica i Assistència Jurídica Penitenciària (SOAJP) - ÚLTIMS DIES D'INSCRIPCIÓ!

El Consejo General de la Abogacía Española i l'ICAB organitzen conjuntament les XXI Jornades dels Serveis d'Orientació i Assistència Penitenciària (SOAJP), que tindran lloc els dies 7 i 8 de novembre de 2019 a Barcelona.

La ponència marc de les jornades analitzarà els 40 anys de la LOGP, els llums i les ombres d'una llei paradigmàtica.

El programa, a més, abordarà el compliment de resolucions privatives de llibertat i la llei 23/2014 de 20 de novembre de reconeixement mutu de resolucions penals de la UE i transmissió de condemnes imposades a Espanya a un altre país de la UE; la responsabilitat civil i accés al tercer grau i la llibertat condicional (jurisprudència i casuística); i el Dret a la salut en el medi penitenciari (malalties cròniques a la presó, tractament i protocols necessaris).

Així mateix, es preveu la realització de diferents tallers pràctics: un, sobre el salari per treball al centre penitenciari i salari mínim interprofessional; un altre sobre el Dret a la Informació, els mitjans de comunicació i el seu accés a presó; i un tercer d'instruccions sobre CIS.

El programa es completarà amb una visita lliure a la Presó Model de Barcelona i les conclusions de les jornades.

Per a més informació, ponents i inscripcions: https://jornadaspenitenciario.abogacia.es/

#JornadasPenitenciario

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat